OM OSS 2018-03-12T12:37:31+00:00

OM OSS

Allt utom standard
är standard för oss.

Med andra ord, så kan vi erbjuda lite mer än andra fönstersnickerier. Visst, vi tillverkar fönster och fönsterdörrar, men inte vilka som helst. Hos oss kan du räkna med att få precis de fönster och fönsterdörrar som du vill ha. Oavsett hur dina önskemål ser ut – om det handlar om fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus – kan vi tillverka och leverera just de fönster som passar för ditt ändamål.

Vår skräddarsydda tillverkning av fönster och fönsterdörrar sker med moderna maskiner i samklang med traditionellt hantverk. Du kan välja mellan en lång rad profiler som speglar olika tidsepoker, allt från samtida till sekelskifte eller ännu äldre. Vi har en strävan att alltid göra rätt från början så att den bästa kvaliteten och känslan ska uppnås. Vårt miljötänkande ingår som en naturlig del av vårt arbete och speglar såväl arbetsmiljö som yttre miljö samt att vi alltid ska lämna minsta möjliga spår av miljöpåverkan.

Hos oss finns en drivkraft att bli ännu bättre på det vi gör och att alltid vara en bra samarbetspartner. För att lyckas med det är vi ständigt på jakt efter nya spännande fönsterlösningar. Eftersom vi är flexibla och effektiva i vårt arbete och visar på ett stort personligt engagemang bidrar det också till att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.

Loading...

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB
Box 82, 598 22 Vimmerby

Besöksadress:
Södra Industrigatan 19-21

0492-136 10
info@wimmerby.seAllt utom standard är standard för oss. 
Med andra ord, så kan vi erbjuda lite mer än andra fönstersnickerier. Hos oss får du precis de fönster och fönsterdörrar som du vill ha. Oavsett hur dina önskemål ser ut - om du vill ha ett fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus - kan vi tillverka just de fönster som passar dig. Vi arbetar flexibelt och effektivt med ett stort personligt engagemang vilket gör att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.