Skräddarsytt

Svensk kärnfuru

Ändträförsegling

Inoljning

15 års garanti

Stora volymer

VILLAÄGARE | PRIVATPERSONER

Skräddarsytt fönsterhantverk för villor.

Vi har lång erfarenhet av att producera och leverera fönster i trä till privatpersoner som uppskattar och premierar högsta kvalitet och hantverkskunnande. Vi producerar endast fönster efter dina önskemål, dvs vi har inga standardfönster eller någon form av lager.

Gäller uppdraget byte av fönster i ett befintligt äldre hus, så har vi en tydlig process hur vi hanterar det. Känner du att vårt fönsterhantverk är rätt för dig är du välkommen att prata med någon av våra experter för att få mer information. Vi skräddarsyr fönster med exakt samma utseende och samma karmstorlek som ni har idag. Och vill du på något sätt utveckla, förnya eller förbättra fönsterformen i något avseende så kan vi ge förslag och idéer. Prova gärna att designa dina fönster med vår fönsterkalkylator nedan.

Nybyggnation
Är ditt aktuella projekt någon form av nyproduktion så är vi rätt leverantör för dig, oavsett om du är ute efter fönster i traditionell stil eller av modernare snitt. Vi är flitigt anlitade i branschen till olika projekt över hela Sverige.

Läs mer om vårt fönsterhantverk här.

Designa och få offert!

Lägg in måtten på ditt fönster eller fönsterdörr och välj utförande, så ritas fönstret upp i sina rätta proportioner. Välj även själv hur många bågar och spröjs ditt fönster ska ha, så återkommer vi med offert inom kort.
Antal luft (bågar):

Bredd (mm): Höjd (mm):

Bredd (mm): Höjd (mm): Glashöjd (mm):

Spröjs (liggande/stående):
:
Fyll i nedan om du har några övriga önskemål, t ex glasalternativ, beslag mm.OFFERT SKRIV UT

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

Ritningen/illustrationen i kalkylatorn är ungefärlig och kan avvika från det verkliga fönstret.

Mats Klingström

Välkommen att kontakta Mats så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Mikael Fridh

Välkommen att kontakta Mikael så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Loading...