FÖNSTERDÖRRAR 2018-03-28T16:01:03+00:00

FÖNSTERDÖRRAR

Tidstroget utseende med
modern teknik.

Precis som fönster står även dörren för en betydelsefull del av ett hus karaktär. Du bestämmer själv efter tycke och smak hur din fönsterdörr ska se ut. Kanske du vill bevara husets gammaldags utseende eller om du hellre vill hålla dörren öppen för nya mer moderna inslag är det förstås upp till dig.

Vad du än väljer för alternativ kan vi garantera att du alltid får en dörr av hög kvalitet som håller länge. Vi tillverkar alltifrån klassiska ytterdörrar till innerdörrar, från tekniska dörrar till vackra entréportar.

I allt vi gör har vi ett miljötänkande som omfattar såväl arbetsmiljö som yttre miljö och produkternas miljöpåverkan. Vi använder t ex bara vattenbaserade färger, men självklart kan vi även leverera våra fönster och fönsterdörrar med oljealkydfärg.

Produktfakta

Nedan ett urval av våra fönsterdörrar.

Naturligtvis kan vi skräddarsy dina fönsterdörrar och tillverka dem helt enligt dina mått och önskemål.

Fönsterdörrar 2+1

Fönsterdörrar 1+1

Fönsterdörr enkelbåge

Loading...

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB
Box 82, 598 22 Vimmerby

Besöksadress:
Södra Industrigatan 19-21

0492-136 10
info@wimmerby.seAllt utom standard är standard för oss. 
Med andra ord, så kan vi erbjuda lite mer än andra fönstersnickerier. Hos oss får du precis de fönster och fönsterdörrar som du vill ha. Oavsett hur dina önskemål ser ut - om du vill ha ett fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus - kan vi tillverka just de fönster som passar dig. Vi arbetar flexibelt och effektivt med ett stort personligt engagemang vilket gör att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.