FÖNSTERPROFILER 2018-03-15T11:19:01+00:00

FÖNSTERPROFILER

Utbud från samtida till sekelskifte.

Vid valet av profiler bör du ta hänsyn till huset där fönstren ska sitta – och din egen smak förstås. Profilen du väljer kan hjälpa till att förstärka uttrycket du önskar skapa med dina fönster och dörrar.

Bestämmer du dig för en rundad profil får ditt fönster ett klassiskt och tilltalande uttryck. Passar särskilt bra i K-märkta hus med traditionell stil. Väljer du istället att satsa på en vinklad profil, som gör sig bäst i ett modernt hus, blir ljusinsläppet det primära och fönstret ger ett öppet och mer livfullt intryck.

Hos oss kan du välja mellan en lång rad profiler som speglar olika tidsepoker. Vi erbjuder allt från samtida till sekelskifte eller ännu äldre om du önskar det. Med modern konstruktion kan vi tillverka allt helt enligt dina mått och önskemål och ge dina fönster ett tidstroget utseende som samspelar med husets övriga detaljer.

Nedan ett urval av våra fönsterprofiler.

Naturligtvis kan vi skräddarsy dina fönsterprofiler och tillverka dem helt enligt dina mått och önskemål.

Profiler båge

Profiler spröjs

Profiler karm

Loading...

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB
Box 82, 598 22 Vimmerby

Besöksadress:
Södra Industrigatan 19-21

0492-136 10
info@wimmerby.seAllt utom standard är standard för oss. 
Med andra ord, så kan vi erbjuda lite mer än andra fönstersnickerier. Hos oss får du precis de fönster och fönsterdörrar som du vill ha. Oavsett hur dina önskemål ser ut - om du vill ha ett fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus - kan vi tillverka just de fönster som passar dig. Vi arbetar flexibelt och effektivt med ett stort personligt engagemang vilket gör att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.