Skräddarsytt

Svensk kärnfuru

Linoljemålning

Inoljning

15 års garanti

Stora volymer

FÖNSTERENTREPRENÖRER | BYGG- & FASTIGHETSBOLAG

Skräddarsytt fönsterhantverk i stora volymer.

Om du vill ha ett förstklassigt fönsterhantverk i trä är du varmt välkommen. Vi på Wimmerby Fönstersnickerier har lång erfarenhet av att jobba med fönsterentreprenörer. Vår produktion är så flexibel och har så hög kapacitet att vi klarar stora volymer av helt skräddarsydda fönstermodeller och storlekar.

Lärkfasad i förfinad stil. På Tillfällegatan i Norrtälje finns en byggnad med lärkfasad. Vi fick i uppdrag att montera dit 2+1 inåtgående fönster med slät utsida. På det viset fick vi det att se ut som utåtgående fönster i fasaden.

Vi har lång erfarenhet av att producera fönster till fönsterentreprenörer. Vi vet att ni ställer höga krav på ett professionellt bemötande, kompetens, kvalitetsledning och konkurrenskraftiga priser. En annan aspekt som gjort oss framgångsrika är att vi förstår behovet av att lyssna, vara flexibla och ta hänsyn till dina kunder, exempelvis hyresgäster eller en bostadsrättsförening.

Skräddarsydda fönster och stora volymer
Om du vill ha ett förstklassigt fönsterhantverk i trä är du varmt välkommen. Vi på Wimmerby Fönstersnickerier är till hundra procent experter på fönster och fönsterdörrar i gedigen träkvalitet. Vår produktion är så flexibel och har så hög kapacitet att vi klarar stora volymer av helt skräddarsydda fönstermodeller och storlekar.

Läs mer om vårt fönsterhantverk här.

Byta hela fönstret eller bara ytterbågen?
Gäller uppdraget byte av fönster i ett befintligt äldre hus, så har vi en tydlig process hur vi hanterar det. Välkommen att prata med någon av våra experter för att få mer information. Vi skräddarsyr fönster med exakt samma utseende och samma karmstorlek som ni har idag. Och vill du på något sätt utveckla, förnya eller förbättra fönsterformen i något avseende så kan vi ge förslag och idéer.

I vissa fall räcker det med att byta ytterbågen mot en nytillverkad. Vi kallar det för Wimmerbymetoden och det innebär att vi tillverkar en exakt replika av originalet. En verklig tids- och kostnadseffektiv lösning. Läs mer här.

Nybyggnation
Är ditt aktuella projekt någon form av nyproduktion så är vi rätt leverantör för dig, oavsett om du är ute efter fönster i mer traditionell stil eller av modernare snitt. Vi är flitigt anlitade i branschen till olika projekt över hela Sverige.

Vi arbetar också med ett starkt miljötänk. Våra fönster är inte bara långlivade, de är uteslutande tillverkade av miljöskyddat virke från svenska skogar. För varje sålt fönster planterar vi ett nytt träd genom vårt stöd till Vi-skogen och försöker på så sätt bidra till den globala hållbarheten.

Mats Klingström

Välkommen att kontakta Mats så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Peter Sidenbäck

Välkommen att kontakta Peter så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Byt endast ut ytterbågen.

Genom att byta ut fönstrets ytterbåge till en ny replika och behållabefintlig  karm och innerbåge, får du en varsam och ekonomisk fönsterrenovering som bevarar och behåller utseendet på dina fönster. Vi kallar det för Wimmerbymetoden.

Loading...