Skräddarsytt

Svensk kärnfuru

Ändträförsegling

Inoljning

15 års garanti

Stora volymer

KULTURFÖNSTER

Kulturfönster i större volymer.

Om du vill ha ett förstklassigt fönsterhantverk i trä är du varmt välkommen. Vi på Wimmerby Fönstersnickerier har över 50 års erfarenhet att producera kvalitetsfönster till olika projekt över hela Sverige.

Vår produktion är så flexibel och har så hög kapacitet att vi klarar stora volymer av helt skräddarsydda fönstermodeller och storlekar med exakt det utseende och den funktion du önskar.

Läs mer om vårt fönsterhantverk.

Sveriges enda auktoriserade fönsterfabrik
Vi är Sveriges första och enda auktoriserade fönsterfabrik. En garanti för att våra fönster är de bästa man kan hitta.

100-årig underhållsplan
Auktoriseringen gör att vi lämnar en generös 15-årig garanti på alla våra fönster. Dessutom levereras alla våra fönster och projekt med en 100-årig underhållsplan. Det säger en hel del om hur länge våra fönster kommer att leva. Så känn dig varmt välkommen till ett genuint fönsterhantverk, anpassat för moderna krav på tillförlitliga leveranser av större volymer vid renoveringar och nyproduktion.

Läs mer om vår auktorisering.

Lång erfarenhet av fönsterbyte
Vi på Wimmerby Fönstersnickerier har lång erfarenhet av att jobba med fönsterentreprenörer, byggare, fastighetsägare förvaltare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner över hela Sverige.

Wimmerbymetoden – alternativet till att byta hela fönstret
Genom att endast byta ut fönstrets ytterbåge till en ny replika och behålla befintlig  karm och innerbåge, får du en varsam och ekonomisk fönsterrenovering som bevarar och behåller utseendet på dina fönster. Vi kallar det för Wimmerbymetoden.

Läs mer om Wimmerbymetoden här.

Mats Klingström

Välkommen att kontakta Mats så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Mikael Fridh

Välkommen att kontakta Mikael så får du
veta mer hur vi kan hjälpa dig.

Byt endast ut ytterbågen.

Genom att byta ut fönstrets ytterbåge till en ny replika och behållabefintlig  karm och innerbåge, får du en varsam och ekonomisk fönsterrenovering som bevarar och behåller utseendet på dina fönster. Vi kallar det för Wimmerbymetoden.

Loading...