FÖNSTER 2018-03-29T10:31:26+00:00

FÖNSTER

Skräddarsytt för nybyggt
eller sekelskifte.

En byggnads mest utsatta delar är oftast just fönster. Därför är det heller inte svårt att förstå att det ställs höga krav på ett fönster och dess funktion. Med vår långa erfarenhet, ett gediget hantverkskunnande samt skräddarsydda tillverkning kan vi erbjuda fönsterlösningar utöver det vanliga. Oavsett om det handlar om ett sekelskifteshus eller nybyggt hus.

Själva tillverkningen sker med moderna maskiner i kombination med traditionellt hantverk för att den rätta kvaliteten och känslan ska uppnås. Alla konstruktioner är moderna när det gäller såväl karmar och bleck som ytbehandling och glas. Tanken är att våra fönster ska hålla under många år framöver samtidigt som de ska kunna uppfylla högt ställda krav på till exempel god isolering.

Produktfakta

Nedan ett urval av våra fönstermodeller.

Naturligtvis kan vi skräddarsy dina fönster och tillverka dem helt enligt dina mått och önskemål.

Fönster 2+1

Fönster 1+1

Enkelbåge

Fast fönster

Loading...

Wimmerby Fönstersnickerier Produktion AB
Box 82, 598 22 Vimmerby

Besöksadress:
Södra Industrigatan 19-21

0492-136 10
info@wimmerby.seAllt utom standard är standard för oss. 
Med andra ord, så kan vi erbjuda lite mer än andra fönstersnickerier. Hos oss får du precis de fönster och fönsterdörrar som du vill ha. Oavsett hur dina önskemål ser ut - om du vill ha ett fönster till ett sekelskifteshus eller ett modernt fönster i ett nybyggt hus - kan vi tillverka just de fönster som passar dig. Vi arbetar flexibelt och effektivt med ett stort personligt engagemang vilket gör att specialanpassade fönster inte behöver kosta mer än vanligt.